Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite vrhunsku ponudu za ručak ChopsGrill Steak & Seafood restorana po popularnim cijenama za obiteljske proslave, poslovna događanja i druženja!

Ne propustite vrhunsku ponudu za ručak ChopsGrill Steak & Seafood restorana po popularnim cijenama za obiteljske proslave, poslovna događanja i druženja!

Pružite svojim najmilijima i poslovnim partnerima nezaboravne proslave uz popularne cijene

U jedinstvenom i elegantnom ambijentu ChopsGrill Steak & Seafood restorana provedite zajedno s rodbinom, prijateljima ili poslovnim kolegama trenutke koji će vam zauvijek ostati u sjećanju. Izuzetna ponuda, ljubazno osoblje te vrhunski gastronomski specijaliteti su ono po čemu je  ChopsGrill Steak & Seafood restoran prepoznatljiv.

- U ovoj posebnoj ponudi za ručak nudimo usluge organiziranja rođendanskih slavlja i proslave krštenja kao i poslovnih događanja i druženja. Pružite svojim najmilijima i poslovnim partnerima nezaboravne proslave uz popularne cijene i provedite ugodno popodne uz okuse kulinarskih čarolija naših chefova! - poručili su.


Info i rezervacije; 091 365 0000
info@chops-grill.com
Vaša reakcija na temu