Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: RTL Screenshot Nevenka iz 'Ljubav je na selu' ne odustaje nakon gubitka supruga: 'Vratit ću se u show, teško mi je samoj'

Nevenka iz 'Ljubav je na selu' ne odustaje nakon gubitka supruga: 'Vratit ću se u show, teško mi je samoj'

Želi se drugi put udati

Željela bih se vratiti. Jedan farmer mi se svidio, vidjet ću još hoću li mu poslati pismo, otkriva za 24 sata Nevenka Bekavac. Kandidatkinja nekoliko sezona 'Ljubav je na selu' u 17. sezoni showa voljela bi pronaći prijateljstvo. Nekoga tko će joj unijeti malo radosti u život, upotpuniti prazninu koju je ostavio iznenadni odlazak supruga Zvone Petričevića.

Nije još prošla niti godina dana otkad ju je zauvijek napustio u 49. godini.

- Moj Zvone je bio šarmantan, odlučan, ozbiljan i jednostavno je bio odgovoran. Bilo nam je lijepo, a onda se samo razbolio. Nisam znala da će ovako završiti naš brak. Teško mi je samoj. Ponekad izađem u društvo, ali nitko mi ne može zamijeniti supruga. Nisam još preboljela niti zaboravila, nikad niti neću. Život ide dalje, ali sjećanja ostaju - govori suznih očiju.

Unatoč svemu, voljela bi si dati još jednu priliku u 'Ljubav je na selu'.

- Mlada sam još, što ću. Prijavila bih se i kao farmerica. To bi bilo dobro, dala bih muškarcima zadatak. Svi vole gledati muškarce kako rade, to je zanimljivo - kaže Sinjanka, koja se proslavila kroz tri sezone RTL-ova showa.

- Tražila sam ljubav kod Ivice Stapića, Gorana Žige i Dražena Božića. Žigo se volio šaliti, a ovaj zadnji bio je malo mirniji. Više volim ove koji vole pričati i šaliti se - priznaje s osmijehom.

Svaka sezona donijela joj novo iskustvo, prijateljstva i slavu.

- Ostala sam dobra s Renatom, Mirjanom, Izabelom, Gabrijelom i Vitom, koje su isto tražile ljubav u showu - kaže te dodaje kako se osjeća kao zvijezda. Ljudi je često zaustavljaju na ulici i traže da se s njima fotografira.

- I pomognu mi. Jednom zvijezda, uvijek zvijezda - smije se.

Trenutačno je, kaže, na odmoru. Čita knjige, vježba i tulumari.

- Igram tenis, boksam, a u teretani dva puta tjedno trčim i vozim bicikl, nema odustajanja. Ponekad odem na masaže, volim i solarije. Najviše uživam na bazenima, iako živim na moru. Bila sam nedavno i na plaži, more je malo hladno, ali sad će početi ljeto, pa će se ugrijati - kaže Nevenka.

Vaša reakcija na temu