Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Odlična vijest za kućne filmoljupce, Pauza dostavlja CineStar kokice na vrata
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Odlična vijest za kućne filmoljupce, Pauza dostavlja CineStar kokice na vrata

Kokice 2GO možete naručiti u dva okusa - slane i s okusom karamele

Što vam prvo padne na um kada čujete movie night ili film? Većini su prva asocijacija upravo kokice. Simbioza filma i kokica seže još na kraj 19.stoljeća kada je Charles Cretors izumio prvi komercijalni stroj za izradu kokica, dok se kokice u kinima regularno prodaju od 1912. godine. Omiljene slane grickalice i nutritivno su odličan izbor. Nutricionisti kažu kako su prirodno bogate vlaknima, sadrže malo kalorija stoga ih možemo konzumirati bez grižnje savjesti, a osjećaj zadovoljstva hrskavosti kokica nezamjenjiv je!

Ako ste tip koji idealnu subotnju večer zamišlja uz dobar film i grickalice, sjednite i zavalite se! Servis za dostavu hrane Pauza osim omiljene hrane iz restorana, sada dostavlja novi snack - Kokice 2GO! I to baš one iz CineStar kina koje toliko brzo pojedemo da ni ne dočekamo početak filma! Pauza u suradnji sa CineStar Cinemas Hrvatska donosi kokice izravno u vaš dom na području Zagreba i Splita potpuno besplatno. Sve što trebate je unijeti adresu, odabrati kokice iz CineStar menija, način plaćanja i one će u vaše ruke biti dostavljene u prosječnih 30 minuta. Kokice se pakiraju u trenutku zaprimanja narudžbe stoga dolaze potpuno svježe kako bi ugodile vašim okusnim pupoljcima!

Kokice 2GO možete naručiti u dva okusa - slane i s okusom karamele, kako bi zadovoljili i sladokusce. Možete uz to odabrati i čokoladicu ili piće, da ugođaj bude potpun. I da slučajno nešto ne zafali.

Prati novosti na webu te Facebook i Instagram stranicama Pauze jer te uskoro čekaju nova iznenađenja. Za sada, uživaj doma u odličnom filmskom programu na CineStar TV kanalima uz CineStar kokice i neka kućni filmski maraton započne!

Vaša reakcija na temu