Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Okrugli stol 'Granice sloboda umjetničkog izražavanja' u Zlatnim vratima

Okrugli stol 'Granice sloboda umjetničkog izražavanja' u Zlatnim vratima

Želimo uspostaviti dijalog između svih kulturnih institucija i aktera grada Splita - poručuju iz HULU-a

Okrugli stol na temu 'Granice sloboda umjetničkog izražavanja' održat će se u utorak, 6. listopada, u Kinoteci Zlatna vrata s početkom u 20 sati.

- Potaknuti prekidom izložbe 28. Adria Art Annale u Dioklecijanovim podrumima, želimo uspostaviti dijalog između svih kulturnih institucija i aktera grada Splita. Dužnost HULU Splita kao temeljne strukovne organizacije likovnih umjetnika je da unapređuje i štiti slobodu likovnog stvaralaštva i djelovanja te nam je obveza da reagiramo na ovaj nemili događaj i pokušamo doprinijeti razrješenju situacije - poručuju iz Hrvatske udruge likovnih umjetnika.

Vaša reakcija na temu