Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OLDTIMERI U SOLINU Limeni ljepotani paradirali gradskim ulicama

OLDTIMERI U SOLINU Limeni ljepotani paradirali gradskim ulicama

Oldtimer auto moto susret organiziran je po 12. put

Povodom Dana grada Solina i blagdana Male Gospe danas su u organizaciji Oldtimer kluba Zvonimir održani 12. Solinski međunarodni oldtimer auto moto susreti. Limeni starci su  paradno provozani kroz središte grada, a iz Solina je oldtimer povorka krenula prema Kučinama, a zatim prema Gatima i Žrnovnici.

- Bilo je interesantno razmišljati koliko su se kroz nedavnu povijest brzo razvijali automobili i motorkotači te pravo uživanje vidjeti s koliko su ih ljubavi vlasnici očuvali iako ih više dnevno ne koriste. Dakako da nam je ovakav odnos uvijek pouka o potrebi brige i čuvanja pojedinih stvari - kazao je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Zaključio je kako je Grad Solin je ponosni sponzor ovog susreta i da vjeruje da se vide i dogodine na 13. susretima.

Vaša reakcija na temu