Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ONLY HOPS & HORSES Sinj dobiva novi festival!

ONLY HOPS & HORSES Sinj dobiva novi festival!

Glazba, pive, hrana...

Udruga dalmatinskih pivara predstavlja čak tri svoja festivala! Nakon dvije godine organiziranja uspješnog festivala More&Beer u Dugom Ratu, sada pokreću craft beer festival 'Only hops & horses' u Sinju. O trećemu će naknadno izvijestiti javnost. 

Uglavnom prvi 'Only hops & horses' održat će se na hipodromu Sinj 5. i 6. srpnja, a u ponudi će biti preko 20 vrsta craft piva od sedam različitih pivovara, ujedno članica UDP-a (Barilo, Familija, Prostor, Mandrillo, Kninska, Sinjska, TapB). 


Za hranu će se pobrinuti 'Domaći uštipak Barba Edo' te fast food 'Kod Ante', tako da će se moći kupiti više vrsta uštipaka te street food poput burgera, pommes fritesa, ćevapčića, sendviča...

Za glazbu će biti zadužen DJ Vjeko Liksonix, a kao glavni akteri večeri nastupaju u petak Ljuta kuća, a u subotu Radagast i M.O.R.T.

- Vidimo se u petak i subotu na 'Only hops & horses' u Sinju! - poručili su organizatori.

Za sve posjetitelje je ulaz - besplatan.


Vaša reakcija na temu