Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube Otkriveno na kojem je mjestu u polufinalu završila Mia Dimšić

Otkriveno na kojem je mjestu u polufinalu završila Mia Dimšić

Deset natjecatelja iz prve polufinalne večeri natjecalo se jučer

Nakon pobjede Ukrajine objavljeni su konačni rezultati obje polufinalne večeri. Ispostavilo se da je hrvatskoj predstavnici Miji Dimšić finale izmaknulo za samo jedno mjesto.

Naime, Mia je u prvoj polufinalnoj večeri osvojila 75 bodova te završila na 11. mjestu. Deset natjecatelja iz prve polufinalne večeri prošlo je dalje u subotnje finale. Ispred Mije ugurao se Island, a Hrvatskoj je nedostajalo samo 29 bodova da prestigne desetoplasiranu zemlju i prođe u finale.

I prošle godine dogodila se ista situacija. Albina Grčić 2021. godine također je završila na 11. mjestu polufinalne večeri, a brojni korisnici društvenih mreža tad su komentirali da je Hrvatskoj nepravedno umaklo finale.

Najviše bodova u prvoj polufinalnoj večeri odnijela je Ukrajina, pobjednica ovogodišnje Eurovizije, javlja Index.

Vaša reakcija na temu