Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Otvorenje Teatra uz more je 17. lipnja s komedijom 'Lista za ljubav'

Otvorenje Teatra uz more je 17. lipnja s komedijom 'Lista za ljubav'

Predstava otkriva što se dogodi kada dva muškarca upadnu u zamku zvanu Justin

Prve ljetne večeri u Splitu znak su za početak još jedne kazališne sezone na najljepšoj ljetnoj pozornici u Lori.

Ovog ponedjeljka, 17. lipnja u 21 sat, Teatar uz more otvara svoja vrata, kako drukčije nego dobrom komedijom!

Iz koprodukcije Teatra mladih iz Podgorice i Hercegnovskog pozorišta stiže hvaljena komedija 'Lista za ljubav'.

Ovu 'ozbiljnu' komediju koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, napisao je poznati kanadski dramski pisac Norm Foster, a samo za Splićane odigrat će je Lara Dragović, Goran Slavić i Branko Ilić, koji je ujedno i redatelj predstave.

'Baš se radujemo dolasku u Split! Čast nam je što smo pozvani da otvorimo vaš festival i podijelimo našu radost igre s vama na predivnoj sceni Teatra uz more. More, teatar I komedija... Još po boca vina, i neka riba... Može li ljepše? Za nas će to biti: 'Ta divna splitska noć'. Za vas će biti noć kada ćete ponovo zavoljeti svoju suprugu, supruga, malo li je? Ili ćete nastaviti da se volite još jače. U iščekivanju nemogućeg, do sasvim nepredvidivog prepustite se moru, Teatru i neka bar za te teatarske noći to bude jedino važno. Do skorog viđenja i našeg Splitskog đira!', poručuje svestrana glumačka ekipa koja jedva čeka stati pred splitsku publiku.

'Lista za ljubav' bavi se, kao uostalom i mnogi od nas, potragom za idealnom ljubavlju. Postoji li zaista onaj pravi, gdje ga naći, kako ga zadržati? Jeste li ikada napravili svoju ljubavnu listu?! 

U današnjem internet svijetu, na različitim portalima možete pronaći niz blogova na temu 'Da li savršen partner postoji' ili 'Mit o princu na bijelom konju', ali i tekstove poput 'Kako pronaći svog princa na bijelom konju', pa onda gdje da ga nađete, kako da vam ne 'pobjegne' ili testove tipa 'Jeste li sposobne pronaći i zadržati svog idealnog partnera'?! Teško je ne primijetiti da je većina ovih tekstova, ako ne i svi, posvećena i obraća se isključivo ženskom dijelu populacije.

'Lista za ljubav" otkriva što se dogodi kada dva muškarca upadnu u zamku zvanu Justin. Idealna partnerica, java ili san?

'Ova vrlo zanimljiva, intrigantna i inteligentna komedija pomalo će vas zamisliti ali i dobro nasmijati. Hvala publici koja vjeruje u naš izbor kazališnih komada jer i ova izvedba je skoro pa već rasprodana. Uživajte ovog ponedjeljka u izvedbi naših gostiju iz Crne Gore koji će vas povesti na ludu vožnju u otkrivanju muško ženskih viđenja života', rekao je Damir Bubalo iz Teatra uz more.

Ulaznice se mogu kupiti online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr, knjižnici-papirnici Papirko na Putu Brodarice, radnim danom od 7.30 do 20 sati, a subotom od 8 do 19 sati, Dancing Bearu, Ghetaldusu i Tisak mediji te na blagajni na Lori, na dan izvedbe od 19 sati.


Vaša reakcija na temu