Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ovog ljeta ne propustite nezaboravnu zabavu u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ovog ljeta ne propustite nezaboravnu zabavu u City Centeru one

Donosimo detaljan program

Ovoga ljeta, sve do 30. kolovoza, rashladite se uz COOL ljeto u Cineplexxu City Center one. Svake srijede, uživajte u projekcijama najnovijih filmskih hitova po super cijeni već od 3,90 €, a nakon filma potražite ledeno osvježenje uz besplatan sladoled iz Burger Kinga.

Uz raznolik izbor filmova, ovoga ljeta nema mjesta dosadi! Uzbudljive akcijske scene ostavit će vas bez daha, strašni horori zaledit će vam krv u žilama, romantični kadrovi ponovno će vam vratiti vjeru u ljubav, dok će animirane avanture zabaviti male, ali i one velike.

Upravo zato provjerite odličnu ponudu filmova u Cineplexxu, potražite svoje ulaznice online ili na blagajnama kina i rashladite se uz COOL ljeto!

Zabave ovog ljeta neće faliti ni za najmlađe. Naime, u Kid’s Jungle pop-up igraonici svakog petka i subote od 17 do 19 sati, sve do 31. srpnja, najmlađe očekuju aktivnosti među kojima će se naći ponešto za svakoga.


Male kuhare očekuje slasna radionica – pripremanje i ukrašavanje muffina, a da zabava bude još slađa pobrinuo se Torterie Macaron i osigurao mališanima slatko iznenađenje.

Stručne facepainterice uz pomoć boja i kistova stvorit će pravu čaroliju i u samo nekoliko poteza kistom najmlađe pretvoriti u leptiriće, princeze ili pak superheroje.

Mali genijalci moći će sudjelovati u Tobijevom laboratoriju, u kojemu ih očekuju uzbudljivi znanstveni pokusi i radionica Numikon, gdje će učiti matematičke operacije na zabavan način! Tu je i fenomenalan Cinekviz koji će se posebno svidjeti ljubiteljima animiranih filmova, za koje je Cineplexx osigurao super poklone.

Detaljan raspored provjerite ovdje.

Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu