Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Petar Grašo iskreno progovorio o glasinama da je u vezi s Dinom Rađom

Petar Grašo iskreno progovorio o glasinama da je u vezi s Dinom Rađom

Veže ih dvostruko kumstvo

Pjevač Petar Grašo i umirovljeni košarkaš Dino Rađa povezani su dvostrukim kumstvima. Kada se negdašnji centar Boston Celticsa oženio za Viktoriju Đonlić 2001. godine kum mu je bio Grašo.

Rađa mu je, pak, uzvratio kumstvo kad se Grašo oženio Hanom Huljić. Poznato je i da su kumovi i veliki prijatelji surađivali i na Grašinoj pjesmi 'Nisam više ja sa njom'.

Grašo je o svom kumstvu i prijateljstvu s proslavljenim košarkašem progovorio za InMagazin Nove TV. Osvrnuo se tom prilikom na glasine da je u vezi s Dinom Rađom.

'Najsmješnije je bilo to u trenutcima kad je bio taj jedan trač da smo on i ja u nekoj vezi. Najviše što smo se svađali je bilo - da je to istina, tko bi bio mama, a tko tata, to su bile najveće svađe.

Ljudi oko nas plakali su od smijeha', prisjetio se Grašo u razgovoru za InMagazin.

Vaša reakcija na temu