Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ples s anđelima ove nedjelje u Tropicu

Ples s anđelima ove nedjelje u Tropicu

Party se održava od 2008. godine i već tada je dobio nagradu za najbolji volonterski projekt Splitsko-dalmatinske županije

Ples s anđelima, jedinstveni disco party za sve osobe s intelektualnim teškoćama, održat će se u nedjelju, 12. veljače, od 17 do 20 sati u klubu Tropic na Bačvicama.

- Ovaj inkluzijski party započeo je 2008. godine i već prve godine dobio nagradu za najbolji volonterski projekt Splitsko-dalmatinske županije. Postao je tradicionalna godišnja svetkovina svih osoba s intelektualnim teškoćama s ovog podneblja te ga se s nestrpljenjem čeka i za njega priprema - poručili su organizatori.

Svake godine na Plesu se okupi između 700 i 900 osoba s intelektualnim teškoćama, ali i brojnih sugrađana, volontera, ljudi koji su ovaj projekt prihvatili kao svoju feštu ljubavi jer se redovito odvija u doba Valentinova.

- Posljednje četiri godine Ples s anđelima odvija se i pod maskama što je doprinijelo brisanju svih razlika! Posebno smo ponosni što smo treću godinu zaredom redovni dio programa Splitskog krnjevala - otkrili su organizatori.

Ovogodišnji Ples s anđelima održat će se u organizaciji Skautskog kluba Marjan, te pod sponzorstvom Splitske banke - Societe Generale Group u klubu Tropic na Bačvicama koji besplatno ustupa prostor i konobare koji volontiraju za ovu prigodu.

Uz DJ-a Tonyja Sancheza i gosta iznenađenja (poznatog splitskog pjevača) isplesat će se korisnici ustanova Juraj Bonači, njihove Dislocirane jedinice Firule, centra u Makarskoj i Sinju, predstavnici Centra Fra Ante Sekelez iz Vrlike, članovi udruga Srce, Lastavice, Zvono, Anđeli, Sindrom down, a neki od njih pripremili su i točke s kojima će se predstaviti okupljenima.

Vaša reakcija na temu