Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (NovaTV) Pogledajte kako je Luciano izgledao kao Danijela Martinović

Pogledajte kako je Luciano izgledao kao Danijela Martinović

'Ti si izvor veselja, zabave, pozitive, osmjeha, svega nečega lijepoga', poručila je Minea

U prošloj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Luciano Plazibat sve je oduševio svojom imitacijom Madonne, a to pokazuje i činjenica da je pobijedio u srazu titana s Antonijom Dorom Pleško.

Međutim, novi tjedan, donio je i novu transformaciju. Iako je istinski želio postati muškarac, gljiva Lucianu nije ispunila molitve i dodijelila mu je pjevačicu Danijelu Martinović. Iako se na probama pokazalo da, osim energije, Luciano i Danijela nemaju zajedničkih karakteristika, ipak nas je uspio zabaviti i donijeti njezin šarm.

- Imao si težak materijal. Nije ti bilo lako ovo napraviti. Dao si svoj apsolutni minimum i to se vidi - rekao je Goran Navojec.

- Ti stvarno napraviš svaki put fenomenalnu zabavu, ali pored toga što kao ti praviš zabavu, ti si uradio dobru imitaciju. Ti si zaista napravio u karakteru Danijelu Martinović - komentirao je Enis Bešlagić.

- Luciano, toliko mi je drago da ti je gljiva dodijelila još jedan ovakav nastup. Zašto? Zato što je Danijela poznata po toj svojoj jednoj vrckavosti, jednoj lijepoj i iskrenoj energiji. Ja mislim da ti ovo nije bio apsolutno težak zadatak - zaključio je Mario Roth.

- Ti si izvor veselja, zabave, pozitive, osmjeha, svega nečega lijepoga - poručila je Minea.

Vaša reakcija na temu