Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Nikola Knežević PONOVNO ZAJEDNO Grupa 4 Asa priprema novi album, najavljena i velika turneja

PONOVNO ZAJEDNO Grupa 4 Asa priprema novi album, najavljena i velika turneja

Nažalost bez preminulog Rajka Dujmića

Grupa 4 Asa ponovno je zajedno. Potpisom novog ekskluzivnog ugovora za Croatia Records najavljuju novi studijski album, ali i veliku turneju. 

Od njihovog prvog okupljanja prošlo je 20 godina, a od zajedničkog albuma i velike turneje koju je gledalo više od pola milijuna ljudi tek koja godina manje. Nažalost, ovoga puta s Vladom Kalemberom, Alenom Islamovićem i Juricom Pađenom nije prerano preminuli Rajko Dujmić

- Kako nas je Rajko nažalost napustio, odlučili smo nakon nekog vremena početi razmišljati tko bi bio 4 Asa. Potom me nazvao Jurica i rekao da je Rajko nezamjenjiv i kaže nećemo ga ni mijenjati jer ga jedino mogu zamijeniti svi zajedno - kazao je Kalember.

Islamović je dodao kako je četvrti as zapravo jedna tajna, odnosno iznenađenje za publiku. 

- Ovo je jedan jako veliki dan za sve u Croatia Recordsu, naši dugogodišnji izvođači ponovno su okupljeni, bit će iznenađenja, nekoliko novih pjesama, dueta i suradnji. Veseli me buduća suradnja - rekao je Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa.

Vrsni glazbenici do kraja godine planiraju objaviti studijski album s brojnim gostima, ali i započeti veliku koncertnu turneju, koja će najvjerojatnije krenuti humanitarnim koncertom u zagrebačkoj Areni. 

- Regionalna je to priča definitivno i mi smo svirali svuda po regiji, odnosno bivšoj državi, kad smo se prvi put pojavili. A s obzirom na to da imamo prijateljstva s drugim velikim izvođačima u cijeloj regiji, svi su bez puno pitanja izrazili spremnost da nam se pridruže u studiju, ali i kao gosti uživo - istaknuo je još jedan glazbeni as Jurica Pađen. 

Vaša reakcija na temu