Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
POSLUŠAJTE Dundo iz Trio Gušta posvetio emotivnu pjesmu unuku

POSLUŠAJTE Dundo iz Trio Gušta posvetio emotivnu pjesmu unuku

'Božićni dar'

Svojim originalnim izvedbama oduševljavaju pozornice, a novom glazbenom poslasticom 'Božićni dar' oduševiti će mnoge djedove i bake, a nadolazeće blagdane učiniti još toplijim i veselijim. Riječ je o novoj pjesmi Trio Gušta koju su posvetili unucima, o ljubavi koja se rodi zajedno s njima, a za autora Želimira Dundića, poznatijeg kao Dundo, unuk je poseban dar u kojem se nalazi neopisiva sreća, ali i mnogo više od toga.

'Ljubav djeda i unuka je nešto neopisivo, a da bi bio djed, morao si prije toga biti otac. No jedno je sigurno, a to je da je ta ljubav prema tom malenom biću nekomparativna, vanzemaljska. Zaključili ste? Ovakvu pjesmu ne može napisati netko tko nema unuka, tko nema godina-iskustva, tko ne štuje i ne ljubi tradiciju, te ne osjeća lagani žal za nekim prošlim vremenima', ispričao je Dundo, a jednakim zadovoljstvom i srećom prožeo je svaku notu i stih 'Božićnog dara' kojem se neizmjerno veseli svakog dana.

Glazbu i tekst autorski potpisuje Želimir Dundić, zajedno sa Ivom Jagnjićem dok zasluge za produkciju i aranžman pripadaju Dariju Marunčiću.

- Naš prijatelj Ivo Jagnjić bio je oduševljen pjesmom, te velikodušno ponudio svoj “ stroj za ljepotu i toplinu” i sve kroz njega “provukao”, na čemu smo mu jako zahvalni, te se nadamo da će 'Božićni dar' uveseliti našu publiku i da će uživati u našoj novoj pjesmi onoliko koliko smo i mi' - rekao je Želimir Dundić.


Vaša reakcija na temu