Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poslušajte Ivaniševićevu electro-pop pjesmu 'Najbolje od sebe'

Poslušajte Ivaniševićevu electro-pop pjesmu 'Najbolje od sebe'

Novi uradak je nastao u suradnji sa splitskim producentom Elvisom Sršenom

Ivan Ivanišević splitski je kompozitor, tekstopisac i instrumentalist. Tijekom godina bavljenja glazbom djelovao je i djeluje, što kao basist, što kao pjevač u grupama Dioniz, Libar i Šejn.  

Umjetničkim radom u navedenim bendovima otkriva i interes za autorskim izrazom koji razvija kroz godine te sa svojim pjesmama bitno određuje zvuk i estetiku grupa u kojima djeluje i s kojima objavljuje ploče i singlove. 

Pjesma 'Najbolje od sebe' novi je autorski uradak kojim Ivanišević predstavlja svoj novi projekt te pokazuje kako se izvrsno snalazi i u electro-pop zvuku. Na pjesmi ostvaruje suradnju sa splitskim producentom Elvisom Sršenom.

Pjesma je, dodajmo, snimana u splitskom HHHSTudiju. 

Vaša reakcija na temu