Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot YouTube Prekidaju se suradnje sa zvijezdom serije 'Lud, zbunjen, normalan': 'U nevjerici smo'

Prekidaju se suradnje sa zvijezdom serije 'Lud, zbunjen, normalan': 'U nevjerici smo'

Osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Slučaj glumca Moamera Kasumovića - zvijezde serije 'Lud, zbunjen, normalan' - koji je osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom, šokirao je njegove suradnike. Među njima je i bosanskohercegovački scenarist Feđa Isović.

Isović je za Dnevni avaz potvrdio zaustavljanje svih projekata u kojima je Kasumović sudjelovao.

'Nemam što reći, da budem iskren. Izbjegavao sam davati izjave, ali je nemoguće', kazao je. 

Kasumović i Isović trebali su surađivati na seriji 'Halo, taxi'. Produkcija je sada zaustavljena.

'Mi smo prošle godine radili s njim pilot-seriju. Čim smo za ovo saznali, obustavili smo produkciju te serije. Vjerojatno, ako budemo imali uvjete, snimat ćemo ponovno s nekim drugim glumcem.

Cijela ekipa, cijela produkcija nalazi se u stanju nevjerice. Nadao sam se da je samo riječ o nekom besmislenom traču, da nije istina. Međutim ispostavilo se da je sve istina. Stvarno, svi smo šokirani. Obustavljamo sve projekte u kojima je on', napomenuo je Isović. 

Vaša reakcija na temu