Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Prije deset dana dobila unuče, a u subotu i milijun eura na Lotu

Prije deset dana dobila unuče, a u subotu i milijun eura na Lotu

'S novcem točno znam što ću'

Dobitnica milijun eura u Lotu 7 oduvijek je znala da će jednom osvojiti Jackpot. Loto 7 je njena najdraža lutrijska igra koju povremeno uplati putem interneta, a to je učinila i ove subote.

'Oko 4 popodne sam se sjetila da bi baš mogla odigrati sedmicu. Prije deset dana mi se rodilo unuče, pa sam njegov datum rođenja uvrstila u svoju kombinaciju - i osvojila Jackpot!', prepričala je dobitnica. Samo par sati kasnije pratila je televizijsko izvlačenje i shvatila da su upravo njeni brojevi izvučeni.

'Sjedila sam s kćerkom i rekla joj, evo to su sve moji brojevi, a ona je mislila da se zafrkavam. Povjerovala mi je da sam sve pogodila tek nakon što mi je stigla obavijest na aplikaciji, s upisanim osvojenim iznosom', objasnila je.

Za veliki dobitak plan je već razrađen.

'Moje unuče meni je najveće bogatstvo, a s novcem točno znam što ću. Pomoći ću ponajprije svojoj djeci, a dio ću odvojiti i u humanitarne svrhe... jer treba dati onima kojima je to najpotrebnije', zaključila je.

Vaša reakcija na temu