Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pročitajte pismo razočarane hostese s Ringišpila...

Pročitajte pismo razočarane hostese s Ringišpila...

Odveli su nas u neki apartman koji nije zadovoljavao osnove higijene, wc školjka bez daske, britvica na podu, pauci i paučina na svakom ćošku, dlake po jastuku, nema tople vode, a vlasnik nas je dočekao mrtav pijan

Nakon Ringišpila smo primili pismo jedne hostese iz Zagreba koja je tamo radila (podaci poznati redakciji), u kojemu iznosi svoje razočaranje nekim događanjima. Citiramo:

'Dan prvi, krenule smo ujutro iz Zg da bi tamo bile u 13 sati. Tamo u Areni smo imale ručak alla menza i nakon toga smo otišle dijeliti letke, pola na Žnjan, pola na Bačvice.

Došli su po nas s kombijem, te nas vratili u Arenu, gdje smo imale večeru i vrijeme da se spremimo za prvu noć. Spremale smo se u svlačionici Arene, nas 25 cura u jednoj svlačionici. Vrata su se otvarala u 21 sat i mi smo vec bile na pozicijama.

Naš dio programa je bio skeniranje karata, stavljanje narukvica, odvođenje ljudi do stolova... Završile smo službeno u 5, po prvi dio cura su došli u pol 6, a po nas ostatak tek u 7 ujutro. Tako smo mi čekale do 7 ispred Arene da dođu po nas, da bi nas odveli u Dugopolje, u neki apartman koji nije zadovoljavao osnove higijene, wc školjka bez daske, britvica na podu, pauci i paučina na svakom ćošku, dlake po jastuku, nema tople vode, a vlasnik apartmana nas je dočekao mrtav pijan.

Nas 12, a 8 ležajeva, umorne spavale nismo više od 24h, a jele od one večere u 18h. Čovjek nam je rekao ne morate tu spavati, zaključao i otišao. Tako je nas 12 ostalo kampirati ispred apartmana usred ničega, zvale smo sve šefove i organizatore koji su siti spavali u svojim apartmanima.

Iskreno, ne znam kako smo došle do nekog čovjeka koji nas je spasio i dolazio u četiri ture po nas da nas razveze u tri različita apartmana kako bi napokon zaspale u 10 sati ujutro.

Probudile smo se oko 13-14 i došli su po nas te smo se vratile u Arenu. Ručak i doručak nismo imale. Imali smo sastanak u vezi te večeri, na sastanak je došla jedna osoba, od nekolicine njih Mislav jedan od organizatora je došao ispričati se, dok je na sastanak došao taj Gabrijel koji je prvo prišao s isprikom za sve jer ni sam nije znao da se to desilo jer ga nitko nije kontakirao.

Mi se žalile jesmo, ali smo isto tako i odradile svoj dio poštenije nego oni. Tri cure su se pokupile doma nakon prve večeri. Nekolicina nas je odlučila odmah ujutro nakon završetka krenuti na buseve na iduće destinacije. 

Plaćene na kraju jesmo i to dobro plaćene da se ne možemo požaliti, ali da su zakazali u brizi oko nas - jesu. 

Festival ko festival je bio organiziran savršeno, program je bio bez greške, zabavan, odličan odabir i pjesama i izvođača, atraktivne plesačice koje inače plešu u Green Goldu... Kako sam imala priliku pričati s ljudima koji su kupili kartu, tako su se svi složili da je program bio jako dobar te da je muzika bila odlična, samo da je falilo ljudi. Tako sve pohvale organizaciji samog programa ali to ih je očito natjeralo da zapostave nas'.

Vaša reakcija na temu