Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Igor Jakšić Provjerite što danas možete pogledati na Splitskom filmskom festivalu

Provjerite što danas možete pogledati na Splitskom filmskom festivalu

Film 'Sakawa' prikazuje svakodnevicu afričkih underground hakera koji nastoje preživjeti varajući ljude preko interneta

Posljednji dan programa Splitskog filmskog festivala večeras nam donosi u dugometražnoj konkurenciji film 'Winter after winter', koji iznimno vješto koristi crno-bijelu tehniku kako bi oslikao portrete stanovnika Kine pod okupacijom.

U programu Forum/Frame extended gledat će se 'Sakawa', afrički film redatelja Bena Asamoaha koji prikazuje svakodnevicu afričkih underground hakera koji nastoje preživjeti varajući ljude preko interneta.

U Kinoteci Zlatna vrata u programu je 'Connatural' Javiera Bellido Valdivije, film koji nam pokazuje teksturu prolaznosti vremena, progovarajući o emocijama koje prate svijest o smrti koja se bliži.

U 21 sati u Zlatnim vratima je film 'Olanda' Bernda Schocha, gosta festivala i člana dugometražnog žirija, koji donosi priču o rumunjskim beračima gljiva čiji je to glavni izvor prihoda.

U srijedu u 22 sata na terasi caffea Galerije umjetnina održat će se ceremonija zatvaranja te dodjela nagrada za najbolje filmove.

Vaša reakcija na temu