Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Igor Pavlović PRVI OD PET KONCERATA Aleksandra Prijović napunila Arenu Zagreb

PRVI OD PET KONCERATA Aleksandra Prijović napunila Arenu Zagreb

Publika je pjevala uglas njezine hitove

Aleksandra Prijović je apsolutna rekorderka Arene Zagreb, a to potvrđuje nevjerojatna količina vjernih fanova koji sinkronizirano pjevaju njezine hitove od samog početka koncerta! Simbolično – prvi Extra koncert godine Aleksandra je započela stihom koji nosi ime regionalne turneje - Od istoka do zapada, iz svog prvog hita Za nas kasno je.

Emotivna Aleksandra svojim obraćanjem nikoga nije ostavila ravnodušnim.

- Dobra večer Zagreb! Moram vam priznati jednu stvar, pred svaki koncert isplaniram što je ono što želim reći kada trebam izaći ispred svoju publiku, ali imajući u vidu sve ovo što se izdogađalo u posljednih par mjeseci shvatila sam da ne znam što da vam kažem osim hvala. Hvala od srca za ljubav i za podršku i hvala što smo zajedno napravili nešto što nikada do sada nije viđeno. Ja ću vam vratiti na jedini način koji imam, a to je pjesmom, svojim srcem i dušom i potruditi da se dobro zabavite.

Hitovi u Areni samo se nižu - Testament, Ja sam odlično, Totalna anestezija. Pjesmu Kuća strave istaknula je kao posebnu pjesmu koja je izašla iz njezine kuće. Naime, ovu baladu napisao je njezin suprug Filip Živojinović.

Na pozornici joj se pridružio i pjevač Aco Pejović, inače Aleksandrin vjenčani kum. 

- Volim te i hvala ti za sve - poručila je Aleksandra Pejoviću, koji joj je uzvratio jednakom mjerom.

A u društvu kolege Željka Samardžića otpjevala je njegovu Grlicu.

Najemotivniji trenutak dogodio se kada je na pozornicu za ruku izvela  četverogodišnjeg sina Aleksandra koji je bio uz majku dok je ona izvodila Zvuk tišine.

Cijelo vrijeme ih je s ekrana bodrio tata Filip.

Treći gost bio je skladatelj i producent Dejan Kostić koji je s Aleksandrom otpjevao njihov duet Ludnica.

Vaša reakcija na temu