Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Filip Kovačević Rock&Off turneja završava u Makarskoj i Koprivnici, ulaz na koncerte besplatan

Rock&Off turneja završava u Makarskoj i Koprivnici, ulaz na koncerte besplatan

Predstavljanje mladih glazbenika

Nakon nastupa Djece! i Miach u Zadru te Tidal Pullovaca u Kninu, Rock&Off turneja doći će svom kraju u Makarskoj nastupom Djece! i u Koprivnici nastupom Miach.

U petak, 22. rujna, u Makarskoj očekuje nas prvo izdanje festivala 'Modro i Zeleno' i dodjela glazbene nagrade u organizaciji Zadužbine Milana Mladenovića. Djeca! će dijeliti binu s Ki Klopom, Hiljsonom Mandelom i Vojkom V. Ulaz na koncert koji počinje u 20 sati besplatan je. Dodatne informacije dostupne su na poveznici

Zadnji koncert Rock&Off turneje na rasporedu je 23. rujna. Miach će nastupiti u koprivničkom Funku, uz Ivana Grobenskog kao glazbenu podršku.

Treća Rock&Off turneja na pozornice manjih gradova diljem Hrvatske koji njeguju rock&off kulturu dovela je glazbenike koji su bili nominirani u kategoriji Veliki prasak godine na ovogodišnjem Rock&Offu. Djeca!, Miach i Tidal Pull ove su godine nastupili u Delnicama, Opatiji, Zadru, Kninu, Varaždinu, Makarskoj i Koprivnici od kraja srpnja do kraja rujna ove godine.

Rock&Off platforma posljednjih se godina pokazala kao pun pogodak što se nezavisne glazbene scene tiče. Turneja je njezin važan dio koji omogućava mladim glazbenicima da svoju glazbu predstave u gradovima u kojima još za to ne bi imali prilike.

Za pokroviteljstvo ove turneje zaslužni su Ministarstvo kulture i medija RH, pokretač nagrade Hrvatsko društvo skladatelja te organizator Unison - Hrvatski glazbeni savez.

Vaša reakcija na temu