Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Rundek Cargo Trio u Domu mladih: Odličan koncert s euforičnim krajem uz 'Apokalipso'

Rundek Cargo Trio u Domu mladih: Odličan koncert s euforičnim krajem uz 'Apokalipso'

Nakon što su se poklonili publici te se očekivao razlaz, jedan momak je počeo vikati 'Kurdistan, Kurdistan'...

Tri sata trajao je sinoć koncert Rundek Cargo Trija u amfiteatru Doma mladih u Splitu, s tim da je napravljena jedna pauza za piće od oko pola sata. Darko, Duco i Isabel priredili su dupkom punom amfiteatru iznimnu glazbenu večer prošaranu pjesmama s novog albuma 'Mostovi' i starim hitovima još iz vremena Haustora.

- Ova pjesma, po kojoj je album dobio ime, nastala je po istinitom događaju na jednoj liniji pariškog metroa kojom se voze crnci, Arapi i mi - rekao je Rundek najavljujući 'Mostove'. 

Amfiteatar se pokazao odličnim prostorom za koncert u kojem su izvođači okruženi publikom, a na prisnost je utjecalo i uređenje pozornice s elementima kućnog namještaja. Rundek se, uostalom, na početku i obratio prisutnima kazavši im da su ih primili u njihov dom. 

Koncert je završen urnebesnom izvedbom pjesme Apokalipso, gdje je cijeli amfiteatar na nogama pjevao i plesao s grupom, a zanimljivo je kako je došlo do bisa. Nakon što su se poklonili publici te se očekivao razlaz, jedan momak je počeo vikati 'Kurdistan, Kurdistan'. Violinistica koja je, dojma smo, pobrala najviše simpatija, ponovno je skinula cipele i prihvatila se violine, a ostatak trija svojih instrumenata. Uslijedila je izvedba 'Kurdistana', pa 'Kao da je bilo nekad' grupe EKV, a koncert je okončan već spomenutim euforičnim hitom.

Nakon 'Apokalipsa' glazbenici su se povukli, a uzvici 'Oćemo još' nisu urodili plodom, bilo je već ponoć i vrijeme za kraj. Uostalom, pred njima je za manje od 24 sata bio još jedan koncert na istom mjestu...

Vaša reakcija na temu