Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Saznali smo što sve nudi mjesec ribe u splitskom restoranu Maestro
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Saznali smo što sve nudi mjesec ribe u splitskom restoranu Maestro

Prepustite se okusima Mediterana

Ovog mjeseca u splitskom Maestru sve je u znaku ribe. Petnaest novih ribljih jela dostupno je svakog dana po posebnim cijenama, a uživati možete u raznim morskim delicijama poput ribe s gradela, hladnih morskih predjela, zapečenih školjki, rižota od škampi, paste s jastogom, buzare...


Petak već odavno nije isključivo rezerviran za ribu, već je svakodnevno u Dalmaciji uživamo na našim tanjurima - bilo u kućanstvima ili restoranima. U nešto kreativnijim formama i kompleksnijim okusima razne morske delicije isprobajte u Maestru ovog mjeseca i prepustite se okusima Mediterana.


Od ponedjeljka, 14. studenoga, možete ručati i ponedjeljkom, jer restoran otvara od 12 sati, a na početku radnog tjedna uz ručak ide čaša vina i desert gratis.

Petak 25. studenoga rezerviran je za nastup talentirane mlade  glumice i pjevačice Uršule Najev i legendarnog benda Black Coffee.

Za više informacija posjetite Maestro web stranicu ili službeni Instagram profil.

Vaša reakcija na temu