Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŠIBENIK Preko 800 izvođača prijavilo se za nastup na festivalu SHIP

ŠIBENIK Preko 800 izvođača prijavilo se za nastup na festivalu SHIP

Na Tvrđavi sv. Mihovila

Domaći i strani izvođači su do 30. travnja ove godine imali priliku prijaviti svoju glazbu i zasjati na prvom izdanju SHIP-a, a prijave su sada gotove i organizatori su objavili detalje. Za svirku na šibenskom SHIP-u prijavilo se preko 800 izvođača iz svih krajeva Europe, a za nekoliko tjedana saznat ćemo prvi val glazbenika koji će nastupiti.

SHIP je nedavno objavio i prvog headlinera, a na predivnu pozornicu šibenske tvrđave Sv. Mihovila stiže hvaljeni talijanski Nu Genea live band. Nu Genea je projekt DJ-eva Massima Di Lene i Lucia Aqueline koji u svojoj live band verziji broji devet izvanrednih glazbenika na pozornici, te po prvi put nastupaju u Hrvatskoj. Proučavajući glazbu svog rodnog kraja, ovaj talijanski disco sastav našao je unikatnu plesnu formu koja nostalgično odjekuje napuljskim disco izdanjima iz 70-ih i 80-ih prošlog stoljeća. Iza njih je nekoliko hvaljenih albuma, a live izvedbu će predstaviti i na šibenskoj pozornici.

Ulaznice po early bird cijeni još uvijek možete nabaviti, a već je 50 posto kontingenta tih ulaznica rasprodano. Early bird cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 25€, a isto toliko iznosi i ulaznica za sam festival (15.9. i 16.9.), dok ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i festival (14.9 - 16.9.) iznosi 29€. Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i konferencijskom dijelu programa iznosi 55€. Early bird ulaznice u prodaji su do nedjelje 14.5. u 23.59 ili do isteka zaliha, nakon toga u prodaju idu regularne ulaznice. Možete ih nabaviti u sustavu Entrio.


'Oduševljeni smo velikim interesom za SHIP festival. Imati 800 prijava za nastup na festivalu je potvrda da su nas domaći i internacionalni izvođači prepoznali kao platformu na kojoj će se predstaviti bitnim dionicima glazbene industrije. Dodatno nas veseli i interes publike koja prepoznaje vrijednost i kvalitetu našeg programa, te vjeruju da će im festival pružiti nezaboravno iskustvo. Hvala svima koji su kupili ulaznice, a onima koji to još nisu učinili, poručujemo da ne propuste priliku biti dio ovog jedinstvenog događaja u Hrvatskoj', rekli su organizatori.

Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIP, HGU, HUIG, HUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a konferenciju podržavaju Ministarstvo kulture i medija RH i Hrvatska Turistička Zajednica.

Vaša reakcija na temu