Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram ŠKORO O SEVERINI: Ne bavim se njom, kako se već sad preziva

ŠKORO O SEVERINI: Ne bavim se njom, kako se već sad preziva

'On je u poznoj mladosti silno htio postati panonski mornar, ali je zaboravio da postoji Balašević', poručila mu je ljetos splitska pjevačica

- Balašević i ja jednako loše pjevamo, kao kantautor se vješto igra riječima. S nekim njegovim stavovima se duboko ne slažem - rekao je Miroslav Škoro u emisiji 'Nedjeljom u 2', na upit o usporedbama s Đorđem Balaševićem.

Riječi je bilo i o poruci koju je Severina Kojić ljetos uputila Škori. Tada je, naime na društvenim mrežama pokazala srednji prst zbog njegovih stavova o pobačaju te napisala: 'On je u poznoj mladosti silno htio postati panonski mornar, ali je zaboravio da postoji Balašević'. 

- Nisam se nikad bavio kolegicom Severinom na toj razini, ne koristim Wikipediju niti izjave kolegice… Kako se već sad preziva, više ne znam… Ne bavim se time - rekao je Škoro. 


Nažalost, upoznala sam tog Škoru. U poznoj mladosti silno je htio postati panonski mornar, ali zaboravio je da postoji...

Objavljuje SeverinaSubota, 20. lipnja 2020.
Vaša reakcija na temu