Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot SLUŽBENO JE! Doris Pinčić više ne skriva vezu s 13 godina starijim menadžerom

SLUŽBENO JE! Doris Pinčić više ne skriva vezu s 13 godina starijim menadžerom

'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu'

Voditeljica Doris Pinčić (33) više ne skriva kako je dvije godine nakon razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice ponovno zaljubljena. Doris je na svom Facebook profilu objavila kako je u vezi s 13 godina starijim Davorom Guberovićem iz Daruvara koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu. Nakon toga je promijenila i naslovnu sliku na Facebooku i objavila znakovitu poruku: 'Ne brini! Sve u tvom životu ide prema božjem planu. 


O njihovoj vezi prvi se put pisalo u ožujku ove godine, kada su zajedno popeli na Kilimanjaro O tome je HRT-ova voditeljica pisala u objavama na Instagramu, gdje je spomenula Guberovića i kasnije podijelila i fotografiju s njima snimljenu tijekom njihova uspona. 

- Kao i obično najbolje i najveće ideje događaju se spontano, kad si dovoljno hrabar i otvoren za sve što život može ponuditi..a uvijek može..  Spontani razgovor početkom siječnja s @guberovicdavor i moje brzo da,dovelo nas je do @hrvoje.rupcic, čovjeka s iskustvom penjanja na velike vrhove  koji nas je povezao s @vkalapos iz @greenplanettravel .. to je bila prava adresa. Nakon toga prepustili smo se u Vlatkove sigurne ruke koji nas je uputio na prava mjesta, do pravog vodiča i pomogao da sve realiziramo - napisala je na Instagramu kako se rodila ideja o ovoj avanturi.


Zanimljivo je i to da su Davor i Doris svoje brakove okončali prije dvije godine, otkad nisu imali ozbiljne ljubavne pothvate. Naime, Doris nije htjela govoriti o svojoj novoj vezi u medijima, htjela je svoj privatni život čuvati dalje od javnosti zbog torture koju je prošla nakon razvoda od Rogoznice.

Inače, Davor iz prvog braka ima dvojicu sinova, a Doris sina Donata i kćer Gitu, piše Večernji list .

Vaša reakcija na temu