Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska klapa Contra i 4 tenora pobjednici šibenske šansone

Splitska klapa Contra i 4 tenora pobjednici šibenske šansone

Pjesma 'Brod bez imena' bila je namijenjena za odlazak na Doru, ali je sudbina umiješala svoje prste...

Ovog je vikenda u Šibeniku održana 22. Večer dalmatinske šansone, poznati festival na kojem su se predstavi brojni poznati glazbenici hrvatske scene. 

Splitska klapa Contra pobijedila je prema ocjeni žirija s pjesmom 'Serenada Kalelargi', dok je autorica teksta Olga Palinkaš osvojila nagradu za najbolji tekst. Četiri tenora s pjesmom 'Brod bez imena' najbolji su prema ocjeni publike.


- Pobjednički tim opet na postolju. Druga nagrada žirija i prva nagrada publike. Ipak nije svako zlo za zlo, pokazalo se i ovaj put. Pjesma 'Brod bez imena' bila je namijenjena za odlazak na Doru, ali je valjda sudbina htjela da ne idemo na to natjecanje nego baš na ovo. Na Šibensku šansonu. Hvala svima. Specijalna zahvala ide autoru Matku Šimcu, aranžeru Eduardu Botriću i Teu Brajčiću - napisao je Marko Pecotić koji je iste večeri predstavio i vlastiti singl 'Kruh sa sedam kora'. 

Vaša reakcija na temu