Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitski SKAC poziva mlade na Vjeronauk na biciklima!

Splitski SKAC poziva mlade na Vjeronauk na biciklima!

Besplatno je

SKAC Sport organizira vjeronauk na biciklima kojeg ove godine predvodi don Antun Mate Antunović, a tema vjeronauka je 'Misije', gdje će se malo više pričati o njihovoj važnosti te o mogućnosti za priključivanje u same misije.

'Ima li išta boljeg od vožnje bicikle u prirodi, pritom okružen predivnim ljudima, a uz sve to učeći o zanimljivim duhovnim temama? Sve to mogli ste iskusiti i prethodne dvije godine na SKAC_ST-ovom Vjeronauku na biciklima. Ako do sada niste prisustvovali na takvoj aktivnosti, ove godine ponovno imate mogućnost da nam se priključite u ovom prelijepom događaju', kažu organizatori.

Ove godine Vjeronauk na biciklima održat će se 22.4. s početkom u 17.30 sati. 

'Mjesto polaska je Franjevački samostan svetog Ante (lokacija: https://maps.app.goo.gl/jNptH7XajD2q7Wc58). Ondje ćemo se svi zajedno okupiti te ćemo započeti s katehezom koju će držati don Antun Mate Antunović. Zatim svi zajedno krećemo put vrha Marjana. Na vrhu Marjana nastavljamo s započetom katehezom te još malo uživamo u prirodi oko nas. Zatim slijedi spust do crkve svetoga Frane na Rivi gdje završavamo s našim vjeronaukom. Nakon toga svi ste pozvani na svetu misu u kapeli Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, u 20:15h.

Ukoliko netko nema bicikl, a voljan je sudjelovati, može iznajmiti bicikl putem sustava NextBike aplikacije', poručuju.

Sudjelovanje na vjeronauku je besplatno! Svi koji žele ići na ovaj vjeronauk trebaju se prijaviti putem linka: https://forms.gle/2ax6edGUXrumtWwL9

Vaša reakcija na temu