Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ušao je u okršaj s Livajom, a sada je nakon tri mjeseca skinuo s trona Hajdukovog veznjaka!

Ušao je u okršaj s Livajom, a sada je nakon tri mjeseca skinuo s trona Hajdukovog veznjaka!

Svakom nizu dođe kraj

Nakon tri mjeseca Rijeka je primila pogodak iz igre u HNL-u. Momčad Željka Sopića poražena je od Lokomotive (3:1), a posebno je zanimljivo da je stigao kraj pomalo nestvarnog niza koji je trajao od Poljuda, a završio u Kranjčevićevoj ulici.

U prvom kolu nastavka sezone, 28. siječnja na Poljudu, Rijeka je preokretom u drugom poluvremenu slavila s 2:1. Hajduk je tada u vodstvo doveo Rokas Pukštas, a Rijeka je do pobjede stigla golovima Obregona i Selahija

Od tog ogleda pa do Lokomotive doživjeli su samo jedan poraz i primili jedan pogodak. Bilo je to protiv Dinama 25. veljače kada su 'modri' slavili golom iz jedanaesterca u 94. minuti. 

Od Pukštasa je 'tron' preuzeo Robert Mudražija. Veznjaka 'lokosa' sjetit će se i navijači Hajduka. Nakon što je zabio 'bijelima' prvi pogodak na Poljudu išao ga je proslaviti ispod sjeverne tribine što se nije dopalo Marku Livaji, nakon čega je došlo do međusobnog obračuna.  

Vaša reakcija na temu