Što se krije iza Čašica razgovora u Zinfandelu?

Što se krije iza Čašica razgovora u Zinfandelu?

Dejan Nemčić, Tanja Mravak i Domagoj Jakopović - Ribafish pripovijedat će priče uz odlična vina i hranu. 'Čašica razgovora' starta u četvrtak navečer s jedinstvenim profesor geografije...

Postoji li bolji spoj od ukusne spize i dobre ćakule? U Zinfandel food & wine baru znaju da nema i zato su organizirali večeri s pripovjedačima koje u četvrtak, 20. veljače, u 19.30 sati otvara Dejan Nemčić, profesor geografije, koji je posljednjih godina u fokusu javnosti zbog projekta 'Uživo sa svih kontinenata'. Kako bi djecu zainteresirao za predmet koji predaje, okupio je predavače i hrvatske iseljenike sa svih strana svijeta koji su učenicima uživo, putem Skypea, držali predavanja o državama i gradovima u kojima žive. Iz ovog hvale vrijednog projekta izašao je i drugi, 'Afrika - možemo zajedno', koji je osmišljen s ciljem unaprjeđenja obrazovanja, izgradnje novih škola te poboljšanja zdravstvenih uvjeta borbom protiv malarije u afričkim zemljama. 


Večeri pripovijedanja nastavljaju se uz Tanju Mravak u četvrtak, 27. veljače, poznatu književnicu i dugogodišnju sudionicu splitskog Pričigina, koja će okupljene zabaviti pričom o svakodnevici, emocijama, prijateljstvu i hrani. 

Prvog četvrtka u ožujku glavnu riječ preuzima Domagoj Jakopović - Ribafish pričom o aktualnom projektu RokOtok kojim želi potaknuti djecu, mlade i roditelje na kvalitetnije provođenje slobodnog vremena u razgovorima i igri. 


U intimnoj atmosferi vinskog bara najbolje će doći do izražaja veza između vina, hrane i dobre priče, a posebno za ovu priliku, Zinfandel je najavio promotivne cijene pića. 

- Ulaz na večeri pripovijedanja je slobodan, na vama je samo da se udobno smjestite, naručite čašu omiljenog vina i prepustite se pričama - poručili su iz Zinfandela.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(59163, "");
Pregledaj komentare