Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
STUDENTSKA! Trash večer i giveaway
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

STUDENTSKA! Trash večer i giveaway

Mačak daruje bocu i četiri pića

Donosimo vam dobre vijesti! U Mačka se od ovog tjedna zabavlja svake srijede u 'trash' večerima s DJ Pajom.

- Čeka vas omiljeni biljar, pikado i kuglanje za prijateljsko natjecanje. Izaberite zabavu za svoju ekipu i plešite do neiznemoglosti uz najdraže trash hitove. Pozivamo sve studente (i one koji se tako osjećaju) da skupe svoju ekipu i opuste se od napornog učenja uz studentske cijene pića - poručili su iz popularnog okupljališta na Mertojaku.


A studentske cijene su sljedeće: Mačak Lager 0,5l - 18kn, domaće rakije  0,03l - 10kn (orahovac, pelinkovac, višnjevača, medica, travarica), 10 x domaće rakije 0,03l - 90kn (orahovac, pelinkovac, višnjevača, medica, travarica).

- Sudjelujte u darivanju, osvojite bocu i 4 pića iz naše ponude. Sve što trebate je podijeliti javno članak na Facebooku. Pobjednika izvlačimo u srijedu, 23. ožujka, nasumično izborom - dodali su iz Mačka.


Vaša reakcija na temu