Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot (RTL) SUPERSTAR Trogiranka otpjevala Severininu pjesmu: 'Nedostaje ti prisutnost'

SUPERSTAR Trogiranka otpjevala Severininu pjesmu: 'Nedostaje ti prisutnost'

Kako se vama svidio Ninin nastup?

Dvadesetogodišnja Nina Pažanin iz Trogira prijavila se u Superstar i odlučila je otpjevati Severininu pjesmu 'Kao'. Trogiranka je istaknula kako joj upravo Severinin komentar najviše znači.

- Neiskorišten vokal. Nije se ništa dogodilo. Nije to samo ispjevati tonove i to je to, ideš kući. Pozabavi se interpretacijom - rekao je Filip Miletić.

- Nedostaje ti prisutnost. Dođete tu na tri ili šest minuta. Imaš lijepu boju glasa, treba kanalizirati emocije - kazala je Severina Vučković, a s njom se složio Tonči Huljić.

Nika Turković joj je dala 'ne', dok su drugi članovi žirija ipak odlučili kako žele vidjeti napredak pa su joj udijelili prolaz u daljnje natjecanje.

Vaša reakcija na temu