Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SVAKA ČAST Splitska glumica pohvalila se kako joj je brat postao najmlađi doktor znanosti u Hrvatskoj

SVAKA ČAST Splitska glumica pohvalila se kako joj je brat postao najmlađi doktor znanosti u Hrvatskoj

Tek mu je 26 godina

Obitelj Kumrić često ima itekako velikih razloga za slavlje. Danas se Jagoda Kumrić pohvalila uspjehom brata Marka. Naime, splitska glumica, koju mnogi poznaju po ulogama u serijama ‘Kumovi’, ‘Larin izbor’, ‘Kud puklo da puklo’ i ‘Drugo ime ljubavi’, na svom Instagramu je objavila fotografiju s mlađim bratom i objasnila zbog čega je na njega toliko ponosna.


- Ovo je moj brat Marko i danas je postao najmlađi dr. sc. među svim dr. med. u Hrvatskoj. Ja samo poziram i skupljam lajkove - napisala je Jagoda.


Naime, Marko je medicinu završio 2020. godine, pisali smo o njemu kada je za svoj uspjeh dobio Dekanovu, ali i Rektorovu nagradu. Nedavno je postao i dobitnik nagrade za mladog znanstvenika godine koju dodjeljuje splitsko sveučilište. Osim znanstvenih uspjeha, 26-godišnji znanstvenim je i uspješni judaš, baš kao i njihov brat Zlatko. Tako da mama Sanja Kumrić može biti ponosan na svoju djecu.

Vaša reakcija na temu