Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Split i okolo Splita-Bebi Penović SVI ŽELE FOTKU S LEGENDOM Magic Johnson prošetao Zapadnom obalom

SVI ŽELE FOTKU S LEGENDOM Magic Johnson prošetao Zapadnom obalom

Nakon što je cijeli dan proveo u hladu i komforu svoje jahte, odlučio je protegnuti noge Splitom

Nakon što je cijeli dan proveo na svojoj veličanstvenoj jahti vezanoj uz Zapadnu obalu, Earvin Magic Johnson, legendarni razigravač Los Angeles Lakersa prošlog stoljeća i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, večeras je odlučio prošetati Splitom.

Čim je kročio nogom na Zapadnu obalu oko njega se sjatila gomila judi. Svi su se htjeli fotografirati s njim. On je strpljivo prihvatio eurofiju i družio se s okupljenima neko vrijeme. 

Johnson je u Split stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna američkih dolara. Aquila je sagrađena 2010. godine, a prvotno se zvala Cakewalk. Na 86 metara broda stane tek 12 gostiju, a ima osam kabina i čak 28 članova posade!  

Video je snimio Boris Kragić.


Vaša reakcija na temu