Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZAPADNA OBALA Magic Johnson većinu dana proveo na jahti, tek je nekoliko puta 'provirio'

ZAPADNA OBALA Magic Johnson većinu dana proveo na jahti, tek je nekoliko puta 'provirio'

28 članova posade cijeloga je dana užurbano posluživalo njegovu pratnju

Earvin Magic Johnson, legendarni razigravač Los Angeles Lakersa prošlog stoljeća i jedan od najboljih košarkaša svih vremena, koji je jutros rano svojom golemom jahtom doplovio u Split, većinu dana proveo je na brodu. Očito i njemu smeta današnja nesnosna splitska vrućina. Tek je nekoliko puta 'provirio', dok je posada užurbano posluživala njegovu pratnju. 


Johnson je u Split stigao na mega jahti Aquili dugoj 85,6 metara i vrijednoj oko 150 milijuna američkih dolara. Aquila je sagrađena 2010. godine, a prvotno se zvala Cakewalk. Na 86 metara broda stane tek 12 gostiju, a ima osam kabina i čak 28 članova posade! 


S jahtom se privezao na splitsku Zapadnu obalu, ispred 'Maduro bara', gdje se i inače vežu jahte ove veličine koje pristižu u Split, a oduševljeni djelatnici brzo su ga prepoznali i zamolili ga za fotografiju.

Vaša reakcija na temu