Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
THOMPSONOV MENADŽMENT UPOZORAVA Otvaraju se lažni profili, ne nasjedajte

THOMPSONOV MENADŽMENT UPOZORAVA Otvaraju se lažni profili, ne nasjedajte

'On ne šalje nikakve zahtjeve kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama'

Iz menadžmenta Marka Perkovića Thompsona poručuju kako su primijetili sve veći broj otvorenih profila i stranica na društvenim mrežama koji u svom nazivu koriste ime Marka Perkovića Thompsona.

Predstavljaju se kao Marko Perković Thompson, šalju linkove i nude privatne kontakte, usmjeravaju na nekakve donacije i slične stvari...

'Molimo fanove, posjetitelje Thompsonovih stranica i sve ostale da ne nasjedaju na takve pozive, blokiraju takve profile i stranice jer su to osobe koje se lažno predstavljaju u ime M. P. Thompsona.

Thompson, niti bilo tko iz njegovog tima ne šalje nikakve zahtjeve kako fanovima tako niti bilo kome na svojim stranicama ili bilo gdje na društvenim mrežama.

Thompson u svom vlasništvu na društvenim mrežama ima dvije stranice kojima upravljaju njegovi najbliži suradnici

Facebook https://www.facebook.com/marko.perkovic.thompson/

Instagram https://www.instagram.com/thompson_hr/

Za sve ostale profile, grupe i stranice, Thompson niti njegov menadžment ne znaju tko s njima upravlja, s kojim ciljem niti su u ikakvom kontaktu s njima', poručuju.


Vaša reakcija na temu