Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tomislav Bralić i klapa Intrade u splitskoj Tortugi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Tomislav Bralić i klapa Intrade u splitskoj Tortugi

Jedinstvena je prilika poslušati popularnu klapu u intimnoj atmosferi

Uoči velikog tradicionalnog koncerta u Ciboni, Tomislav Bralić i klapa Intrade ove subote, 20. studenoga, stižu u splitsku Tortugu.


Od 2006. do danas održali su koncerte u svim većim dvoranama, koje su svaki put bile rasprodane. Nastupili su u Lisinskome, Areni, Domu sportova, Ciboni i uvijek se tražilo mjesto više, a ovog puta imate ih priliku poslušati u intimnoj atmosferi Tortuge uz ograničen broj mjesta (80).

U cijenu ulaznice od 590,00 kn uključeno je piće dobrodošlice, pozdrav iz kuhinje, hladno predjelo, toplo predjelo, glavno jelo i desert, a birati možete između mesnog i ribljeg menua.



Zbog iznimno velikog interesa iz Tortuge savjetuju da svoje mjesto rezervirate na vrijeme i to na broj 099 3800 739.

Vaša reakcija na temu