Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TORCIDA POKRENULA LAVINU DOBROTE 'Hajdučka srca zakucala su jače!'

TORCIDA POKRENULA LAVINU DOBROTE 'Hajdučka srca zakucala su jače!'

Debelo je premašen iznos koji je hitno trebalo prikupiti za liječenje Marija Podruga

Torcida je prije nekoliko dana pozvala sve navijače Hajduka da pomognu prikupiti sredstva za liječenje njihovog člana Marija Podruga - Marca. Bilo je nužno skupiti minimalno 24.900 eura za bolnicu u Madridu, a danas je Torcida objavila da je prikupljeno duplo više sredstava! Naravno, troškovi nisu samo bolnički, tako da je svaki euro bitan.

Prenosimo Torcidinu Facebook objavu:

- Dragi prijatelji, pripadnici Torcide, navijači Hajduka, kao što znate, prošlog smo tjedna pokrenuli humanitarnu akciju za našega prijatelja Marija Marca Podruga koji se bori s teškom malignom bolešću i neophodno mu je liječenje u Madridu. Pokrenula se tako lavina dobrote i nesebičnosti, hajdučka srca zakucala su jače i zajedno smo uspjeli do danas prikupiti ukupno 50.830,95 eura. Iznos je to dovoljan za liječenje i ostale troškove te je danas na račun španjolske klinike uplaćen drugi dio sredstava za tretman. Ovim putem vam od srca zahvaljujemo na svakome centu, euru, dijeljenju objava, podršci i energiji koju smo zajedno uložili u ovaj važan i plemeniti cilj. Marac, navijamo za tebe u ovoj utakmici - ko jedno srce!

Vaša reakcija na temu