U GETU OPET ŠUŠUR Provjerite što su stanari Dominisove sada napravili

U GETU OPET ŠUŠUR Provjerite što su stanari Dominisove sada napravili

Kraj vrtla se ponovno okupilo i staro i mlado te svojim primjerom pokazali kako se zajedništvom i ljubavlju može oplemeniti prostor u kojem se živi

U Dominisovoj opet šušur. Ovoga puta nije nikakav performans već su se stanari te ulice odlučili na zid na kojem su prošle godine aktivisti ostavljali poruke gradskim ocima zbog nereda i nemara u Palači napraviti obljetničarski mural posvećen Jugoplastici. 

- Već smo napravili mural posvećen Hajduku u našoj ulici i to di je javna česma koju popularno zovemo 'Lav'. Ovoga puta smo iskoristili priliku velike obljetnice našega žutog giganta i odlučili jedan zapušten zid zajedničkim novcima i uz malo truda oplemeniti. Mural posvećen Hajduku sadrži Palaču, našeg patrona grada i nekoliko stihova i uzrečica. Što će ovaj sadržavati neka naši sugrađani prošetaju i pogledaju - pozivaju stanari.

 U Dominisovoj se kraj vrtla ovoga puta opet okupilo i staro i mlado te svojim primjerom pokazuju kako se zajedništvom i ljubavlju može oplemeniti prostor u kojem se živi i to bez pomoći i sluha odgovornih. Za kraj su nas Getani molili da napišemo kako mole sve da ne dižu noge i ostavljaju tragove đonova na zidu ili da kojim slučajem ne šaraju po muralu.

-  Ma samo poručite našim sugrađanima koji znaju doći u vrtal i piti kavu da neće ništa manji hipsteri biti ako ne dignu jednu nogu na zid, cvike, duvan, kava i ovaj novi mural su sasvim dovoljni za lijepo ispasti na slici za društvene mreže - poručili su uz skandiranje Ju-go-pla-sti-ka!

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52636, "");
Pregledaj komentare