Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Klubu Zona otvara se adventska kućica K21

U Klubu Zona otvara se adventska kućica K21

Za vrijeme trajanja programa bit će dostupna kutija za donacije udruzi Sindrom Down 21

U ponedjeljak, 16. prosinca, u suradnji Info zone i Udruge Sindrom Down 21,  u Klubu Zona otvorit će se adventska kućica K21. Drugačija kućica, u grijanom prostoru, uz plesne animacije, izložbe i druženja bit će otvorena do petka, 20. prosinca, od 18 do 21 sat.

- Prvog dana, u ponedjeljak, rasplesat će nas članovi plesnog kluba 'La sonrisa'. U utorak se otvara izložba eksperimentalnih grafika Ane Šimić. Druženje uz društvene igre i prigodni domjenak za sve sudionike događanja i suradnike u realizaciji programa Kluba Zona u 2019. godini održat će se u srijedu. U četvrtak će biti završno događanje inicijative za drugačije darivanje 'Za te' u kojoj će Splićani donirati svoje rukotvorine uz koje će volonteri razveseliti slučajne prolaznike. Petodnevni program završava u petak uz glazbu, fritule i topli čaj – najavljuju organizatori, napominjući da će fritule i piće biti besplatni, ali da će svih pet dana, za vrijeme trajanja programa, dostupna biti kutija za donacije udruzi Sindrom Down 21.

Vaša reakcija na temu