Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
USUSRET OLIVEROVIM DANIMA Promocija romana 'Ljubavna pjesma' u Veloj Luci

USUSRET OLIVEROVIM DANIMA Promocija romana 'Ljubavna pjesma' u Veloj Luci

'Ova atipična promocija i harmonija emocija savršen je uvod za glazbenu feštu'

Ususret Oliverovim danima u Veloj Luci održana je promocija romana 'Ljubavna pjesma' koja je od svog izlaska u knjižare početkom lipnja najprodavanije štivo beletristike ovoga ljeta. 

Nakon Zagreba, Splita i Hvara, red je došao i na Velu Luku što je i bila velika autorova želja.

U Atriju Centra za kulturu, koja simbolično nosi naziv Šime Vučetića, prezimena s Hvara, ova je promocija još jednom dokazala da su otočke veze i umjetnost međusobno isprepleteni. Uvodnu riječ održala je predstavnica knjižnice Anita Kosović, da bi onda riječ i instrumente preuzeli autor Ante Jeličić Belece te pijanistica Davorka Čović i pjevač Dino Petrić

Uz Oliverove pjesme gdje se na pozornici pridružio i Oliverov veliki prijatelj Brico, te ćakulu o knjizi i sportu, u izrazito opuštenoj i spontanoj atmosferi načelnica Vele Luke Katarina Gugić istaknula je da je ova atipična promocija i harmonija emocija savršen uvod za glazbenu feštu u spomen na velikog Olivera koja počinje već polovinom ovog tjedna. 

Vaša reakcija na temu