Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽAS KRAJ TRILJA Djeca pronašla tek okoćene mačiće zavezane u kesu. Trebaju vašu pomoć

UŽAS KRAJ TRILJA Djeca pronašla tek okoćene mačiće zavezane u kesu. Trebaju vašu pomoć

Samo ih je jedna grana dijelila od pada u rijeku

Iz Zaklade Bestie objavili su kako su jučer preuzeli tek okoćene mačiće. 

'Pronađeni su na području grada Trilja, u mjestu Bare. Bili su zavezani u plastičnoj vreći te ih je grana od stabla spasila da ne upadnu u vodu', objavili su. 

Pronašla su ih djeca koja su se igrala u blizini kojima ovom prilikom zahvaljujemo. Stari su svega nekoliko dana, još im je spojena pupčana vrpca.

'Za njih sada tražimo tetu/barbu hranilicu, osobu koja im uz našu podršku, može pružiti redovno hranjenje na bočicu, toplinu i skrb.

Radi se o aktivnosti koja zahtjeva pažnju, vrijeme i odgovornost pa molimo sve koji imaju želju pomoći ovim malcima koji se bore za život da nas kontaktiraju ili ispune prijavu za tetu/barbu hranlicu: https://forms.gle/dM4e9Hkaz7XEXMYt7

Molimo podijelite i pomozite nam spasiti ove mačiće', poručuju iz zaklade.

 

Vaša reakcija na temu