Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UŽIVO: Živo je bilo na Rivi i Zapadnoj obali, a na kraju je slavio Lav

UŽIVO: Živo je bilo na Rivi i Zapadnoj obali, a na kraju je slavio Lav

Zapadna obala je bila puna djece, a Avu je tata dopratio do Pernara

15.00 - Priča je za danas završena, kod kućnih ljubimaca je prvo mjesta osvojio Lav, a iza njega su Rudolf i Garo


14.24 - Još tri točke i bliži se trenutak kada će na binu maskirani kućni ljubimci

14.15 - Nastupaju brojne plesne grupe na središnjoj bini


13.52 - Povorka je stigla na Rivu13.39 - Povorka je krenula prema Rivi, predvode je atraktivne plesačice13.26 - Avu je tata dopratio do Pernara


13.15 - Kazao je Pernar kako je Ava bila tri puta zaručena, a samo s njim je išla do kraja. Sada idu na idući korak, a to su prinove.


13.02 - Stigao je Ivan Pernar...


12.52 - Ovo je ludilo na Zapadnoj obali, nismo očekivali ovoliko djece. Odavde kreće povorka, predvodit će je Amazonka i Đoni Pernar, kreću put Rive i tamo se nastavlja program za odrasle. Bit će četiri, pet sati ludovanja i plesanja, a onda se vidimo u utorak - kazao je organizator Miljen Chovan.


12.33 - Ima zanimljivih maski i sve je veselo...12.28 - Napravili smo krnjeval ispred Banovine da djeca vide kako se ispravno radi - kazao je voditelj.


12.18 - Retriver Ari je atrakcija, svi se hoce fotografirati s malim lavicem


11:55 - Grad je pun, kako zbog maratona, tako i zbog dječijih maškara. Mali i veliki, s maskama i bez njih, uputili su se u smjeru Zapadne obale gdje se skuplja masa za povorku koja će krenuti put RiveVaša reakcija na temu