Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Veljača u splitskom Maestru u znaku ljubavi, glazbe i dobre spize
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Veljača u splitskom Maestru u znaku ljubavi, glazbe i dobre spize

Brojna događanja, tematske priče i glazbene večeri

Iako najkraći, veljača glasi kao najposebniji mjesec u godini upravo zbog toga što u njemu slavimo ljubav. U Maestru veljača obiluje brojnim događanjima, tematskim pričama, te glazbenim večerima. Da ipak ne duljimo previše, krenimo redom.

Danu zaljubljenih svake godine u Maestru pridaju posebnu pozornost, pa tako ni ova nije iznimka. Tim iz kuhinje na čelu s chefom Stipom Vuletićem kreirao je dva menija - mesni i riblji, a za glazbeni dio večeri zadužen je resident DJ s posebnim 'Love is in the air' repertoarom koji će dodatno začiniti ovaj posebni dan. Za jedan od ponuđenih menija izdvojit ćete 55 eura po osobi.


Vikend nastupi renomiranih splitskih bendova postali su konstanta, pa vas i ovog mjeseca očekuje njih čak osam, a mi vam donosimo kompletan raspored za veljaču:

- petak, 2.2. Split Fusion Trio
- subota, 3.2. Royal Band
- petak, 9.2. Split Fusion Trio
- subota, 10.2. Universi Band
- petak, 16.2. Royal Band
- subota, 17.2. Magic Wish
- petak, 23.2. Magic Wish
- subota, 24.2. Universi Band


Manifestacija 'Dani ribe i vina u Maestru' i dalje je aktualna, a po prigodnoj cijeni od 40 eura možete kreirati vlastiti meni od tri slijeda, a ako ste uz to ljubitelji dobre kapljice pet odabranih vina sniženo je na 50 %. Naglasimo kako se ponuda odnosi na ručak od ponedjeljka do petka, a akcija '50 % na odabrana vina' vrijedi i uz narudžbe oborite ribe s gradela.


'Maestro peka iz krušne peći' tema je koja i dalje privlači pozornost istinskih ljubitelja tradicionalne spize, a u ponudi ručka koji se služi od 12 do 18 sati nudi se svinjska koljenica s krumpirom i povrćem, teleća peka s krumpirom i povrćem, polovica domaće kokoši s krumpirom i povrćem (2-3 osobe) i teleća koljenica s krumpirom i povrćem (2-3 osobe). Cijene se kreću od 14 do 52 eura.


Postoji li bolji poziv za napraviti predah u užurbanoj rutini, ostaviti mobitel po strani na koji sat i posvetiti se dragim ljudima, hrani koja inspirira i potiče na razgovor te vinima najljepše zemlje na svijetu?

Svoje mjesto rezervirajte pozivom na broj 099 2000 313, a više informacija potražite na službenim Facebook Instagram stranicama Maestra.

Vaša reakcija na temu