Foto: Mislav Žabarović VIDEO: Evo kako izgleda najluđa noć Nives Celzijus

VIDEO: Evo kako izgleda najluđa noć Nives Celzijus

Donosimo atraktivne nove fotografije popularne pjevačice koje je snimio Mislav Žabarović

Nova je godina za atraktivnu pjevačicu Nives Celzijus prvenstveno večer u kojoj će se dobro izludirati sa svojim prijateljima, obitelji i poslovnim suradnicima. Kao i mnogi drugi estradnjaci, taj 'najluđi' dan u godini uvijek provodi radno iako, kako sama kaže, svaki njezin nastup je njoj i njezinoj publici 'Nova godina'. 

Baš zato, budući da nam se bliže božićni i novogodišnji praznici, popularna pjevačica odlučila je snimiti video spot za novu pjesmu prikladna naziva 'Nova godina'. Stihove i glazbu, lijepa 36-godišnjakinja sama je napisala, a aranžirao ih je njezin dugogodišnji suradnik Bojan Dragojević. Brza je to pjesma, zaraznog ritma i refrena koji ulazi u uho na prvo slušanje.

- Još od početka ljeta nisam izbacila novu pjesmu, a publika me svakodnevno na nastupima i preko društvenih mreža pita kad ću im priuštiti nešto novo. Pjesma 'Nova godina' već je neko vrijeme napisana i čekala je u ladici pravi trenutak jer ja kao autor jako puno pišem, a rijetko objavljujem vlastite pjesme. No, ovoga puta nema boljeg povoda i mislim da će nova pjesma biti pun pogodak za novogodišnje ludosti - istaknula je Nives Celzijus promovirajući novi singl. 

Nivesina 'Nova godina' mogla bi postati ovogodišnja novogodišnja himna ljubitelja sjajne zabave, ali i dobre kapljice. Kao što sama pjevačica poručuje stalno na svojim društvenim mrežama, njezin moto je 'samo veselo', a to u 2019. godini želi i sebi i svojoj publici.   

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare