Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Igor Cukrov i Ivana Orlić obradili veliki hit 'Baklje ivanjske'

VIDEO: Igor Cukrov i Ivana Orlić obradili veliki hit 'Baklje ivanjske'

Pogledajte spot i poslušajte pjesmu

Dugogodišnji kolege i prijatelji Igor Cukrov i Ivana Orlić objavili su videospot za cover gotovo 30 godina starog hita Doris Dragović i Mladena Bodaleca 'Baklje ivanjske'. 

- Poklanjamo vam jedan od najljepših hrvatskih dueta svih vremena jedinih i neponovljivih Doris Dragović i Mladena Bodaleca u nadi da će i ova naša verzija u aranžmanu Marsella Benzona pronaći put do vaših srca - poručili su Igor i Ivana koji su godinama priželjkivali suradnju.

Spot za cover 'Baklje ivanjske', u režiji Mikija Noplinga, snimljen je u Hotelu Aria u Podstrani, a kako zajedno zvuče naš predstavnik na Eurosongu 2009. i lijepa Biograđanka sa splitskom adresom, poslušajte i pogledajte u priloženom videu.


Vaša reakcija na temu