Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO 'Između Paklenjaka i Visa smo naletjeli na - kita'

VIDEO 'Između Paklenjaka i Visa smo naletjeli na - kita'

Stalno prolazimo loviti ribu tim arhipelagom, ali nikad ništa slično nismo vidjeli - rekao nam je Marko Musulin

Splićanin Marko Musulin se 21. ožujka s kolegom otisnuo na more iz Primoštena, a između Paklenjaka i Visa su naletjeli na prizor kojega još nikada nisu doživjeli.

- Krenuli smo oko 5 sati ujutro na Vis loviti ribu, najednom smo vidjeli peraju i krupno tijelo, pomislili smo da je riječ o dupinima, ali kako smo se približavali shvatili smo da se radi o kitu velikom oko 12 metara. U ni jednom momentu nismo uspjeli doći bliže od 20 metara - rekao nam je Musulin.

- Stalno prolazimo loviti ribu tim arhipelagom, ali nikad ništa slično nismo vidjeli. Pretpostavljam da smo ovo doživjeli baš zbog toga što već tih dana zbog koronavirusa na moru nije bilo nigdje nikoga - dodao je Marko.


Vaša reakcija na temu