Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: TKO JE OSMA PJEVAČICA MAGAZINA? 'Tonči jedini zna, a mi imamo internu kladionicu'

VIDEO: TKO JE OSMA PJEVAČICA MAGAZINA? 'Tonči jedini zna, a mi imamo internu kladionicu'

Split se oprostio od najdugovječnije pjevačice, a mi smo saznali koja sigurno neće na mjesto Šušnjare

Andrea Šušnjara broji zadnje dane u Magazinu, sinoć je u Vanille odradila posljednji nastup u rodnom Splitu, a čeka je još samo jedan, i to je to. Završava njena gotovo 15-godišnja povijest s Magazinom, a s našim novinarkama podijelila je svoje najljepše trenutke u bendu počevši od onoga kada se s pjesmom ‘Sijamski blizanci’ predstavila na Splitskom festivalu.

- Taj trenutak pamtim kao poseban, sjećam se da sam imala veliku tremu. Da mi je tada netko rekao da ću tu provesti gotovo petnaest godina rekla bih da nema šanse. U Magazinu vrijeme čudno teče, njima sam uvijek najmlađa, najnovija pjevačica, moje pjesme su novi Magazin. Nisam tužna što odlazim, možda još nemam osjećaj jer još pjevam i nastupam s njima. Vjerujem kada prestanem i idući ponedjeljak se probudim sve bude realnije - ispričala nam je Andrea.

Njoj će pjesme za solo karijeru i dalje nastaviti raditi Vjekoslava i TončiHuljić, a prvi samostalni koncert odradit će u Splitu u sklopu Adventa na Kampusu. Zanimalo nas je priprema li neko umjetničko ime za solo vode.

- Previše volim svoje djevojačko prezime, ne mogu ga se lako odreći, tako da ću do kraja biti - Andrea Šušnjara. Nova Andrea će imati malo odraslije stihove jer su svi hitovi Magazina izašli kada sam bila jako mlada. Mislim da će se ljudi iznenaditi, ugodno ili neugodno tek ćemo vidjeti - otkriva uvijek nasmijana pjevačica.

U solo vodama prateći bend bit će joj splitski sastav Best.

- Imamo puno toga u planu, uskoro ćemo u studio snimati novu pjesmu i spot. Čekali smo Tonča Huljića, koji je zauzet i radi na raznim projektima, ali do kraja godine mislim da ću imati svoju prvu pjesmu - navodi.

Ovih dana mnogi nagađaju tko će naslijediti plavokosu Splićanku, a to smo pitali i nju.

- Nitko mi ne vjeruje kada kažem da ne znam, meni nitko ništa nije rekao. Znam tko su bile kandidatkinje, zadovoljna sam koju god odaberu i ne sumnjam da će biti pun pogodak - zaključila je Andrea, koja kaže kako je novoj, osmoj po redu, pjevačici spremna pomoći.

- Najbolji savjeti se ne daju javno, ako me treba neka me slobodno nazove. Tu sam - poručila je Andrea, koja nastavlja u svom prepoznatljivom stilu, vjerujući kako je u budućnosti čeka još puno sretnih trenutaka.

Fotogalerija: Andrea Šušnjara
- Mislim da je sve kako treba, u pravom trenutku, sretna sam što idem, istovremeno tužna. Naučila sam na njih, petnaest godina mi je ipak najduža veza u životu - zaključila je Šušnjara, zadovoljna zbog svih lijepih trenutaka od koncerata, turneja, ali i prekrasnih kolega u bendu.

Sedam pjevačica promijenili su glazbenici Željko Baričić i Nenad Vesanović Keko u četiri desetljeća postojanja Magazina. Pozornice se nisu još umorili i čekaju s kim će je u budućnosti dijeliti.

Fotogalerija: Magazin u Vanilli | foto: Vanilla
- Mi ne znamo tko je nova pjevačica, jedini tko sa sigurnošću zna je Tonči. Mi svi nagađamo, imamo internu kladionicu i svi tipujemo na različite osobe. Na kraju će nas njegova uzvišenost Tonči iznenaditi svih. Na neki način smo tužni jer nam Andrea odlazi, proveli smo puno vremena zajedno i rastanci su uvijek teški. Svaki put kad sviramo upijam trenutke da mi ostanu u sjećanju i da se sa zadovoljstvom sjećam naše najdugovječnije pjevačice. Veselimo se nekim novim lijepim uspomenama - rekao nam je Željko pred nastup.

Iako nismo saznali tko je nova pjevačica Magazina - znamo koja nije. 

Pogledajte videozapis.

@dalmatinskiportal TKO JE OSMA PJEVAČICA MAGAZINA? ‘Tonči jedini zna, a mi imamo internu kladionicu’ Split se oprostio od najdugovječnije pjevačice, a mi smo saznali koja sigurno neće na mjesto @Andrea Šušnjara #magazin #andreasusnjara #novapjevacicamagazina #koncert #club #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu