Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Bivši hajdukovac u spotu Duška Lokina

VIDEO Bivši hajdukovac u spotu Duška Lokina

Prvi pogledajte kako izgleda novi video broj jednog od naših najpoznatijih pjevača zabavne glazbe

Duško Lokin, jedan od naših najpoznatijih pjevača zabavne glazbe, u srpnju je predstavio novi album na kojem se našao singl ‘Ti si moje proljeće i ljeto’. Kako se pjesma često vrti na gotovo svim domaćim i regionalnim radijskim postajama, te su publici brzo stihovi ušli u uho, odlučio je snimiti spot za pjesmu.

Pjevač je za novi spot angažirao obitelj. Zaljubljeni par glume njegova unuka Tena Trebotić i njezin suprug Dinko, bivši igrač Hajduka, a danas igrač rumunjskog drugoligaša FC Buzao.

Spot je sniman u kući Tene i Dinka, u kojoj žive s devetogodišnjom kćeri Nikki i jednogodišnjim sinčićem Kajom. Ideja i želja za spot došla je od Duška, a kako su nam akteri ispričali dobro su se svi zabavili. Spot imate priliku vidjeti prvi jer službeno još nije objavljen.

Vaša reakcija na temu