Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi ljetni hit

VIDEO Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi ljetni hit

Pogledajte i poslušajte 'Bolnicu'

Nakon brojnih hitova koji su osvojili srca publike kao što su 'Nisam birao' i 'Konobaru', Frano Pehar & Tarapana Band predstavljaju novi hit 'Bolnica'.

Frano je ovom pop pjesmom pokazao da se odlično snalazi i u tom žanru. Pjesma je veoma energična, brzog, zaraznog ritma, s ljubavnom porukom - uvijek bit ću tu, samo za tebe.

Glazbu i tekst potpisuje autor brojih hitova Dušan Bačić, a aranžman Bojana Dragojevića stvara jedinstven doživljaj. Pjesma je još jedan dokaz da nastavljaju dominirat našom scenom donoseći uvijek nešto autentično. S obzirom na tekst pjesme, 'Bolnica' će zasigurno dugo ostat u srcima svih ljubitelja dobre glazbe.

Frano i Tarapana jedan su od najpopularnijih sastava ovih prostora, a iza sebe imaju brojne nastupe diljem Hrvatske i regije. Početkom mjeseca su na CMC festivalu u Vodicama predstavili svoj drugi studijski album 'Volim te živote' na kojem je 'Bolnica' jedan od devet novih hitova. Album je obilježila i suradnja s jednim od najpopularnijih regionalnih pjevača, Matom Bulićem, na još jednom prijateljskom duetu 'Nisam ja bez korijena'.


Vaša reakcija na temu